КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КНУТД на 32-му Міжнародному фестивалі моди «Kyiv Fashion»

Розпочав свою роботу 32-й Міжнародний фестиваль моди «Kyiv Fashion». Це єдиний фестиваль в Україні, що охоплює всі напрямки фешн-індустрії. Київський національний університет технологій та дизайну традиційно приймає участь у цьому визначному у світі моди заході і є постійним партнером цього фестивалю.

 

8 лютого 2017 року відбулось офіційне відкриття фестивалю моди «Kyiv Fashion». На урочистій церемонії були присутні Ректор Київського національного університету технологій та дизайну академік Іван Грищенко, Президент Української асоціації підприємств легкої промисловості «Укрлегпром» Ізовіт Тетяна Леонідівна та інші партнери.

Тетяна Ізовіт відмітила позитивні зміни в розвитку галузі легкої промисловості, а також зазначила, що Київський національний університет технологій та дизайну, який є одним з провідних ВНЗ в цій сфері, постійно трансформується до потреб ринку.

Ректор Іван Грищенко привітав організаторів, учасників та відвідувачів фестивалю з цією визначною подією для держави та індустрії моди. Він зазначив, що КНУТД є флагманом в Україні по підготовці фахівців в цій галузі. І ми робимо все, щоб разом з підприємцями вирішувати складні завдання, які стоять перед галуззю легкої промисловості.

 

В рамках фестивалю ректор університету відвідав стенд КНУТД, а також поспілкувався з партнерами університету. На нашому стенді були представлені моделі одягу – спільні роботи студентів та аспірантів університету та їх наукових керівників. Багато відвідувачів зацікавились нашим університетом та його креативними розробками.

 

 

09.02.2017