КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Зустріч студентів та викладачів факультету МКТ та департаменту Безпілотних технологій компанії «ІНФОКОМ ЛТД»

Відбулась зустріч студентів, завідувачів кафедр та викладачів факультету МКТ з представниками департаменту Безпілотних технологій компанії «ІНФОКОМ ЛТД».

Компанія «ІНФОКОМ ЛТД» - інноваційна інжинірингова компанія, заснована в 1996 році. Основними напрямками діяльності компанії є:

- Розробка автоматизованих систем управління технологічними процесами (АСУ ТП) для різних галузей промисловості (АПК, машинобудування, металургія, фармацевтика, автоматизація будівель, автомобільна галузь, нафтогазова);

- Розробка проектів з альтернативної енергетики (сонячні парки, дахові сонячні електростанції різної потужності), виробництво шаф управління (в т.ч. за ліцензією SIVACON ф. SIEMENS);

- Розробка безпілотних технологій у транспортній галузі.

 

На зустрічі були представлені інноваційні проекти та наукові досягнення в напрямку безпілотних технологій, а саме:

 

Мобільні багатоцільові безпілотні комплекси та логічна рукавичка що програмується

 

Перший український безпілотний транспортний засіб та військовий безпілотний автомобіль КрАЗ «Спартан»

В результаті зустрічі, сторони узгодили напрямки майбутньої співпраці в спільних проектах та складову наукової діяльності кожної кафедри факультету МКТ. Обговорили план заходів спрямованих на залучення студентів та викладачів в інноваційних проектах, можливість застосування матеріально-технічної бази компанії для навчання та проходження практик студентами, популяризації наукових досягнень університету та компанії в Україні та за її межами.

13.02.2017