КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КНУТД — відібрано до участі у міжнародній Програмі розвитку лідерського потенціалу університетів України у 2017 році

Київський національний університет технології та дизайну успішно пройшов відбірковий тур проектів та став учасником другого циклу Програми розвитку лідерського потенціалу університетів України.

Мета Програми – сприяння реформуванню сектора вищої освіти шляхом розвитку лідерського потенціалу університетів України. 

Тривалість Програми – 1 рік (лютий 2017 – лютий 2018 рр.)

Організатори національного конкурсу: Британська Рада в Україні, Інститут вищої освіти Національної академії педагогічних наук України та Фундація лідерства для вищої освіти Сполученого Королівства Великої Британії.

До участі у Програмі організаторами конкурсу було обрано 14 університетів, серед яких і Київський національний університет технології та дизайну, з проектом «Розвиток підприємницьких та інноваційних ініціатив в університеті». Під час конкурсу оцінювалися якість поданої проектної заявки, потенціал команди для реалізації проекту та заплановані заходи із розповсюдження результатів діяльності в рамках Програми.

Участь в Програмі Британської Ради буде сприяти подальшому розвитку міжнародного співробітництва КНУТД з університетами Великої Британії та інтеграції в Європейський освітній простір.

 

Вітаємо Проектну команду університету за її успіх!

 

Деталі за посиланням:

http://www.britishcouncil.org.ua/programmes/education/leadership-development/results

the Institute of Higher Education of the NAES of Ukraine

17.02.2017