КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

День відкритих дверей в КНУТД

18 лютого 2017 року в Київському національному університеті технологій та дизайну відбувся день відкритих дверей. Ми були раді вітати абітурієнтів та їх батьків в стінах нашого університету та ближче познайомити їх з одним з провідних столичних ВНЗ.

 

Інформацію про університет, його здобутки, основні напрями діяльності та освітні програми представив проректор Вітковський Сергій Іванович. А з Правилами прийому до університету в 2017 році ознайомила присутніх заступник відповідального секретаря приймальної комісії Власюк Тетяна Миколаївна.

 

Представники кожного факультету розповідали про свої освітні програми та спеціальності, за якими буде здійснюватись прийом до університету в цьому році, про їх особливості та перспективи працевлаштування. Присутні мали можливість познайомитись з усіма напрямками навчання в КНУТД та отримати відповіді на свої запитання.

 

 

Після офіційної частини абітурієнти та їх батьки мали змогу пройтися по університету та зануритись в його життя, відчути на собі дух студенства. Абітурієнти оглянули надсучасні лабораторії та навчальні аудиторії, в яких вони зможуть навчатися в Київському національному університеті технологій та дизайну. Присутніх зацікавили всі спеціальності, а представники факультетів залюбки спілкувалися з абітурієнтами та розповідали про переваги кожної з них. Бо вибір майбутньої професії – це дуже важливий етап у житті кожної людини.

Гості отримали всю необхідну інформацію і були дуже задоволені зустріччю та екскурсією по університету.

 

20.02.2017