КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Вручення дипломів з відзнакою випускникам КНУТД

О, мить, ти прекрасна! Саме такі почуття переповнювали кожного в день вручення дипломів випускникам КНУТД. Актова зала була переповнена: випускники в мантіях, викладачі, батьки (а вони хвилювалися найбільше), гості.

 

Урочисту церемонію відкрив ректор університету, доктор економічних наук, академік НАПН України Іван Михайлович Грищенко. Він звернувся до всіх з привітанням та напутнім словом. З батьківською теплотою та відповідальністю державного мужа він наголосив на незабутності цієї події. Працівники університету вклали у вас не лише знання і душу. Ми хочемо бачити вас щасливими і успішними.

До привітань долучились проректор з освітньої діяльності Світлана Степанівна Гаркавенко та декани факультетів. Слова-вітання, слова-побажання. В цю мить, як ніколи, відчувається, що університет – це дбайлива сім’я. Ми віримо, що наші випускники пишатимуться КНУТД, а університет – своїми вихованцями. Адже вони входять у життя підготовленими фахівцями.

Найкращі випускники університету отримали магістерські дипломи з відзнакою з рук ректора.

 

 

Від імені всіх випускників, які сьогодні отримали дипломи з відзнакою, до присутніх звернулась випускниця-відмінниця Хоменко Лілія. Вона щиро подякувала керівництву та викладачам університету за всю ту працю, що вони вклали в їх навчання і виховання. Та побажала всім щастя і мирного неба над головою.

В цей святковий день також лунало музичне привітання від випускниці-відмінниці Скорятиної Антоніни – лауреата міжнародних та всеукраїнських конкурсів, солістки народного вокального ансамблю «СМАЙЛ».

Цей день дуже важливий і для випускників, і для їх батьків, і для колективу університету. Вітаємо наших випускників і бажаємо їм наснаги і кар’єрного зростання. Віримо, що рідна Альма Матер назавжди залишиться в їхніх серцях, а студентські роки будуть одними з найкращих спогадів у житті!

02.03.2017