КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Семінар про сучасні стінові покриття і оздоблювальні матеріали з текстилю в шоу-румі «BACCARA HOME» для студентів кафедри дизайну інтер’єру та меблів

15 березня 2017 року директор шоу-руму «BACCARA HOME» Елена Окатова з співробітниками провели для студентів 3-го курсу кафедри дизайну інтер’єру та меблів методичний семінар «Сучасні стінові покриття і оздоблювальні матеріали з текстилю у громадських інтер'єрах. Стиль та якість».

Були комплексно розкриті сучасні тенденції, тренди у дизайні текстилю в інтер'єрах 2017 року та особливості текстильного виробництва. Деталізовано питання використання сучасних контрактних матеріалів (тканин та шпалер) в інтер'єрах громадського призначення, у першу чергу, в – готелях різної «зірковості» та визначено основні аспекти щодо вибору певних типів оздоблювальних матеріалів (шпалер, текстилю) у залежності від класу будівлі. А саме: зносостійкість (визначається тестом martindale), пожежна безпека, пористість, вологостійкість, тощо.

Також, студентам були пояснені переваги маркування продукції знаком «MADE IN GREEN» та оголошено конкурс на розробку дизайн-проекту: «Пуф у різноманітних конструктивних та дизайнерських варіаціях із використанням меблевих тканин компанії «Baccara Home».

17.03.2017