КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

День відкритих дверей в Київському національному університеті технологій та дизайну

Учні ще не закінчили навчання, а перед ними вже стає важливий вибір майбутньої професії та університету, де вони її здобуватимуть. Щоб ближче познайомитись з одним із провідних столичних вузів, багато абітурієнтів з різних куточків України та їх батьків завітали до Київського національного університету технологій та дизайну на День відкритих дверей, який відбувся 18 березня 2017 року. Гості мали змогу дізнатися про цікаві події з життя університету, переглянувши фільми та поспілкувавшись з керівництвом, деканами факультетів та завідуючими кафедр.

 

Інформацію про діяльність університету, його основні здобутки в галузі освіти і науки та основні напрями роботи представив проректор Чабан Віталій Васильович. З Правилами прийому до університету на 2017 рік присутніх ознайомила заступник відповідального секретаря приймальної комісії Власюк Тетяна Миколаївна.

 

В Київському національному університеті технологій та дизайну студенти мають змогу не тільки навчатися та опановувати нові знання, а й розвивати свої творчі здібності. Адже, всі люди талановиті! Творча молодь університету підготувала для присутніх святковий концерт. Свої творчі досягнення абітурієнтам презентували народний вокальний ансамбль «Смайл», народний ансамбль естрадного танцю «БУМ», Студія народної пісні «Червона калина» та Школа бального танцю. В цих та багатьох інших творчих колективах займаються студенти КНУТД, що робить їх студентські роки яскравішими.

 

 

Після концерту гостям провели екскурсію по найцікавішим місцям університету. Абітурієнти та їх батьки мали змогу пройтися по університету та зануритись в його життя, відчути на собі дух студентства. Гості відвідали залу Вченої Ради, де проходять міжнародні конференції, кафедру промислової фармації з найсучаснішим обладнанням, дизайн-студію взуття (Shoe Design Studio КНУТД) та інші музеї університету, що розкривають нашу багаторічну історію і наукові надбання.

 

 

Представники кожного факультету презентували свої наукові досягнення, що використовуються у навчальному процесі, освітні програми та спеціальності, за якими буде здійснюватись прийом до університету в 2017 році. Присутні мали можливість дізнатись про їх особливості та перспективи працевлаштування. Абітурієнтів дуже зацікавили всі спеціальності, за якими готують фахівців в нашому університеті. Вони задавали чимало питань щодо конкретних вимог до вступу, додаткових послуг та процесу навчання в університеті.

 

Всі гості були вражені теплотою зустрічі і побачили великі можливості для себе під час навчання в нашому університеті. Адже, «якісна освіта, престижний диплом» – це не просто слова, а гідна справа, якій віддані всі працівники КНУТД! 

20.03.2017