КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Випускниця кафедри дизайну інтер’єру і меблів КНУТД отримала Ґран-прі конкурсу з інтер'єрного дизайну «Get me to the top» від SBID

17 березня 2017 р. в Будинку Офіційних Прийомів (вул. Михайла Грушевського 22) відбулося урочисте нагородження переможців конкурсу з інтер'єрного дизайну «Get me to the top» від SBID (Society of British&International Design) – професійної організації, що здійснює акредитацію в індустрії дизайну інтер'єру як у Великій Британії, так і у всьому світі. Конкурс було організовано за підтримки SBID Ukraine, представників посольства Великої Британії, Британської ради в Україні. Медіапартнери конкурсу – SALON magazine, ID. Interior Design Magazine, Archi Blog, ЛІГА.net, 5 канал, Home Ideas  Supply, FAQ in Decor, e-society, Elle Decoration.

В конкурсі брали участь студенти та молоді спеціалісти з усієї України, а переможці визначались шляхом дворівневого процесу суддівства. На першому етапі українське журі обрало фіналістів з трьох конкурсних категорій. На другому етапі журі з Великої Британії визначило по одному переможцю у кожній з категорій та абсолютного переможця, яким стала випускниця кафедри дизайну інтер’єру і меблів КНУТД – Любов Кушнір. Головний приз – стажування у провідній компанії з інтер’єрного дизайну у Великій Британії.

Підтримати та привітати конкурсантку приїхали завідуюча кафедри КДіМ – Сафронова Олена Олексіївна, викладачі кафедри: Заварзін Олег Олександрович, Шмельова Олександра Євгеніївна, Костюк Олена Олександрівна, та представник факультету дизайну – Галаган Тамара Володимирівна.

Президент SBID Ванесса Бреді та регіональні директори SBID Ukraine – Юлія Данілова та Наталія Большакова – висловили щиру вдячність Київському Національному Університету технологій та дизайну за сприяння та участь у національному конкурсі «Get me to the Top Ukraine» та високий рівень підготовки студентів. Подяку університету було вручено Сафроновій О.О. під час урочистого привітання переможниці! 

20.03.2017