КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Міжнародна конференція OpenReadings 2017 - прекрасна нагода оприлюднити результати досліджень для аспіранта кафедри прикладної екології, технології полімерів і хімічних волокон

Міжнародна конференція «OpenReadings 2017», яка проходила з 14 по 17 березня 2017 року у Вільнюсі, це міжнародна наукова платформа для студентів і молодих дослідників з усього світу для представлення поточних результатів своїх досліджень в галузі фізики і природничих наук.

 

Учасники конференції

Серед запрошених науковців був Бернард Лукас "Бен" Ферінга (BernardLucasFeringa) - лауреат Нобелівської премії 2016 року з хімії – хімік-синтетик, який спеціалізується в області молекулярної нанотехнології і гомогенного каталізу. Бен Ферінгаза свою кар'єру підготував більше 100 аспірантів, має Н-індекс, який перевищує 100.

Крім того були присутні такі відомі вчені як JonathanRichardEllis (професор з теоретичної фізики в Королівському коледжі в Лондоні, та працює в ЦЕРНі), PhilipRussell (директор в Інституті Макса Планка з Науки Світла), MichaelGrätzel (Федеральний технологічний інститут Лозанни), RobinLovell-Badge є керівником лабораторії біології стовбурових клітин і розвиваючої генетики Інституту Френсіса Крика Сполучене Королівство, Naomi J. Halas є новаторським нанотехнологом в Університеті Райс США, професор Xi-Cheng Zhang міжнародно визнаний вчений і лідер в галузі ТГц науки і техніки.

 

Лекція лауреата Нобелівської премії Бена Ферінга

В роботі конференції брав участь аспірант кафедри прикладної екології, технології полімерів та хімічних волокон Максим Коляда з постером на тему “Starch-based biodegradable filmsbehavior affected by collagen derivatives incorporation”.

 

Постерна сесія

Серед слухачів відкритих лекцій

21.03.2017