КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Нагородження кращих студентів спеціальності «Облік і аудит» від газети «Все про бухгалтерський облік»

Кафедра обліку та аудиту давно та плідно співпрацює з газетою «Все про бухгалтерський облік». Редакція здійснює інформаційну підтримку кафедри, надає безкоштовну передплату на саму газету, а також забезпечує допоміжними бухгалтерськими матеріалами викладачів та студентів. Студенти спеціальності «Облік і аудит» приймають активну участь у конкурсах, проходять стажування та працюють у редакції газети.

22 березня 2017 року відбулося нагородження найкращих та найстаранніших студентів спеціальності «Облік і аудит» від газети «Все про бухгалтерський облік». Студентам були вручені грамоти та професійні подарунки за нестандартний та креативний підхід у виконанні навчальних завдань і здатність приймати виважені рішення. Під час нагородження відзначили старост груп за активну участь у житті групи й факультету та чудові організаторські здібності, уміння знайти підхід до кожного.

 

 

 

Особливу нагороду отримала студентка групи МгОА-1-16 П’явка Вікторія за перемогу у конкурсі «Молодий експерт України».

За всебічні старання та високий рівень фахової допомоги нагороджено і завідувача кафедри обліку і аудиту Маргариту Іванівну Скрипник. Її вагомий вклад у підготовку молодих фахівців був високо оцінений організаторами конкурсу «Молодий експерт України».

Бажаємо нашим студентам і надалі залишатися успішними, досягати нового, робити маленькі й великі відкриття для процвітання нашої держави та бухгалтерської справи!

 

24.03.2017