КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Упровадження сучасних технологій креативного навчання для студентів освітньої програми «Конструювання та технології швейних виробів»

22.04.2017 р в рамках ознайомлення з базою практики та практичного навчання студенти групи БШ1-16 і доцента кафедри технології та конструювання швейних виробів, факультету індустрії моди Проданчук Ірини Вікторівни відвідали виробничі потужності фабрики «ЯРОСЛАВ».

Фабрика «Ярослав» - це національний лідер в текстильній галузі України з багаторічною історією, цінностями і традиціями. Підприємство, яке було засноване в 1995 році, щодня прагне до вдосконалення і розвитку, робить впевнені кроки до європейської якості. За період існування Компанії, створені і запущені цеха з виробництва різних видів текстилю, розпочато виробництво власної упаковки для продукції, є власна дизайн-студія.

Компанія «Ярослав» об'єднує в собі 4 виробничих підприємства, які спеціалізуються на випуску постільної білизни, пледів, ковдр, матраців, товарів для дітей, кухонного та інших видах текстилю.

Екскурсію по цехам фабрики «Ярослав» проводить заступник головного технолога Збітнєва Олена, яка пояснює види робіт в кожному цеху і знайомить студентів зі спец. обладнанням.

Заступник головного технолога фабрики «Ярослав» також розповіла про постійне оновлення швейного, ткацького, вишивального та іншого обладнання, про впровадження нових технологій та суворого контролю якості на всіх етапах виробництва.

По закінченню екскурсії студенти висловили бажання проходити навчально-виробничу практику на фабриці «Ярослав».

19.05.2017