КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Зустріч студентів КНУТД з директором ТОВ Торгівельний дім «ЛАВІС»

В Київському національному університеті технологій та дизайну в рамках проведення проекту B2S «Від бренду – через виробництво – до визнання» пройшла лекція-зустріч студентів факультетів індустрії моди та дизайну з директором ТОВ «Торгівельний дім «ЛАВІС» Валерієм Лавренюком. Відкрила зустріч та представила гостя засновник проекту, Президент-Голова правління Асоціації «Укрлегпром» Тетяна Ізовіт.

 

Керівник ТОВ «Торгівельний дім «ЛАВІС» поділився власним досвідом розвитку сучасного українського торгівельного дому. Надав цікаву інформацію щодо організації, проектування та конструювання виробів, функціонування підприємства, організації технологічного процесу. Особливу зацікавленість викликали окремі питання з підбору тканин та матеріалів, створення колекцій .

 

Студенти активно задавали питання та отримували вичерпні відповіді. Валерій Олександрович  відверто відповідав на найгостріші питання майбутніх технологів, конструкторів та дизайнерів.

Такі зустрічі наближують студентів до роботодавців, даючи не лише розуміння, а й відчуття майбутньої професії.

Дякуємо Валерію Лавренюку за цікаву зустріч, та впевнені, що кожного з присутніх ця зустріч надихнула до творчих злетів!

23.05.2017