КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Підписано угоду про міжнародну співпрацю між Київським національним університетом технологій та дизайну і Цілуйським університетом технологій (Китайська Народна Республіка)

З метою розширення міжнародної співпраці університет відвідала делегація з Китайської народної Республіки. До складу офіційної делегації увійшли:

Ван Цзіньго - Начальник відділу освіти Посольства Китайської народної Республіки в Україні;

Лі Сінь Юань – керівник проектів  по розвитку університетів Китайської народної Республіки;

Вей Лімін – директор українсько-китайського центру розвитку культури і освіти;

Перед початком офіційних переговорів ректор Київського національного університету технологій та дизайну Іван Грищенко і представник Посольства Ван Цзіньго зустрілися зі студентами з Китаю, що навчаються  в університеті. Як потім розповіли делегати, студенти високо оцінили умови, що надаються їм Київським національним університетом технологій та дизайну як в частині навчання та наукових досліджень, так і в питаннях розміщення та дозвілля. Відзначимо, що в університеті тільки в 2016/2017  навчальному році навчається понад 60 студентів з Китаю. Колеги з Китаю, виявили  зацікавлення в зміцненні дружніх зв'язків з університетом, оскільки міжнародне партнерство високо цінується при формуванні світових рейтингів ВНЗ, а тому є корисним обом університетам.

Результатом візиту було урочисте підписання угоди про міжнародну співпрацю, яка відкриває великі можливості для академічної мобільності студентів та викладачів, реалізації спільних освітніх і наукових програм.

19.06.2017