КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Міжнародний науково-практичний семінар «Інноваційні матеріали та технології шкіряного виробництва: досвід Smit and Zoon»

В Київському національному університеті технологій та дизайну 16 червня 2017 року відбувся Міжнародний науково-практичний семінар «Інноваційні матеріали та технології шкіряного виробництва: досвід Smit and Zoon».

Основною метою семінару стало ознайомлення науковців та профільних фахівців шкіряної галузі із сучасними розробками оздоблення шкіряної продукції від компанії «Smit and Zoon», яка має 196 річний досвід та на сьогоднішній день є лідером у забезпеченні виробництв шкіри хімічними матеріалами та технологічним супроводом їх застосування.

Науково-практичний семінар зібрав понад 60 представників від 25 шкіряних підприємств України та близького зарубіжжя.

З вітальним словом до учасників і гостей конференції звернувся ректор університету Іван Михайлович Грищенко, який зазначив про важливість науково-практичного семінару у забезпеченні якісної освіти та підготовки конкурентоспроможних на сучасному ринку фахівців, налагодженні тісного зв'язку вищого навчального закладу з сучасними профільними підприємствами.

Фахівці-технологи, регіональні менеджери та менеджери з розвитку компанії «Smit and Zoon» представили останні розробки рідинного та покривного оздоблення шкіри, продемонстрували готові шкіряні матеріали та продукцію, виготовлену з них. Семінар викликав жвавий інтерес шкіряників-практиків та науковців під час обговорення особливостей застосування інноваційних матеріалів на практиці.

В рамках проведення семінару відбулось обговорення питань укріплення стосунків між КНУТД, кафедрою біотехнології, шкіри та хутра з профільними шкіряними підприємствами.

Під час зустрічі ректора КНУТД Івана Михайловича Грищенко власником компанії «Smit and Zoon» Марком Смитом та директором «Smit and Zoon finishing» Еруном Скіпером були намічені перспективи наукової співпраці та можливості стажування студентів та викладацького складу.

Активну участь у підготовці та організації семінару взяли студенти кафедри біотехнології, шкіри та хутра.

20.06.2017