КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СВЯТКУВАННЯ ДНЯ ФАКУЛЬТЕТУ МЕХАТРОНІКИ ТА КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ КИЇВСЬКОГО НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ

В рамках святкування Дня факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій відбулася низка заходів, зокрема театралізоване дійство «Одного разу на МКТ».

В концерті брали участь викладачі, студенти факультету, а також професійні та народні колективи.

Атмосферу свята вдало підтримували багаторазові лауреати міжнародних конкурсів – дитячий хореографічний ансамбль «Дитинства світ».

 

Вокальні і танцювальні номери виконували як студенти-аматори, так і колективи художньої самодіяльності нашого університету – народний ансамбль естрадного танцю «БУМ» та студія народної пісні «Червона калина»

 

 

Запальними номерами запам’яталися члени команди КВК факультету МКТ «ДЕДЛАЙН» - переможці Кубку ректора 2017 року, заворожив глядачів ліричною піснею доцент Костянтин Скрипка.

 

Загальне єднання студентів і викладачів факультету відбулося наприкінці концерту навколо святкового торту з новою емблемою факультету.

 

Цього ж дня на стадіоні університету було проведено флешмоб, організований студентським самоврядуванням факультету МКТ, який знімали з сучасних квадрокоптерів.

 

Під час акції понад 80 студентів і активістів самоврядування зізналися у любові до свого факультету.

22.06.2017