КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

На вірному шляху до міжнародного визнання проектної діяльності Київського національного університету технологій та дизайну

Непересічна подія відбулась минулого тижня у м. Бонн (Федеративна Республіка Німеччина) , де більш ніж 100 представників вищих та науково-дослідних установ, міжнародних організацій-донорів, інституційні лідери та  експерти з питань гендерної проблематики, з усього світу провели міжнародну конференцію. Конференція "Жіноче лідерство та управління вищою освітою в країнах, що розвиваються" була організована в рамках програми "Діалог щодо інноваційних стратегій вищої освіти (DIES)", яка спільно проводиться Німецькою службою академічних обмінів (DAAD) та Конференцією ректорів Німеччини (HRK). Ця програма спрямована на заохочення міжнародного обміну досвідом з питань інноваційної політики в галузі вищої освіти.

Цього року вперше, в рамках конференції була представлена Україна з проектом Київського національного університету технологій та дизайну «Впровадження концепції гендерно-чутливого середовища» . Такої честі наш університет був удостоєний в результаті, проведеного німецькими інституціями відбіркового конкурсу серед представлених проектів, у якому брали участь більш ніж 450 університетів з усього світу.

Під час проведення конференції було проведено другий етап, на якому представник Київського національного університету технологій та дизайну пані Ганущак-Єфіменко Людмила Михайлівна захищала представлений проект та одержала  найкращі  відгуки.  Ця висока оцінка міжнародних експертів дозволила університету війти в п’ятірку кращих, які були відібрані (із 40 присутніх університетів)  як претенденти  на подальше фінансування, розробленого проекту.

Тож, поздоровляємо пані Ганущак-Єфіменко – керівника згаданого проекту та команду у складі професора Щербак Валерії Геннадіївни і докторанта Ніфатової Олени Михайлівни за високе міжнародне  визнання. Особливо приємним є той факт, що саме під час захисту проекту у Бонні, Людмила Михайлівна була затверджена Вченою Радою Київського національного університету технологій та дизайну на посаду Декану факультету підприємництва  і права та одержала вчене звання професора!  

Щиро вітаємо переможців!

04.07.2017