КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Урочиста церемонія вручення дипломів іноземним студентам КНУТД 2017 року

У Київському національному університеті технологій та дизайну відбулася святкова  подія для іноземних студентів-випускників – церемонія вручення дипломів. На церемонії були присутні: ректор Київського національного університету технологій та дизайну, доктор економічних наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук України, лауреат Державної премії у галузі науки і техніки  Грищенко Іван Михайлович; доктор технічних наук, професор, проректор з освітньої діяльності Гаркавенко Світлана Степанівна; доктор технічних наук, професор, проректор з науково-педагогічної та міжнародної діяльності,  Чабан Віталій Васильович; декани факультетів, батьки та родичі випускників.

Церемонія розпочалась з вітального слова ректора Київського національного університету технологій та дизайну Івана Михайловича Грищенка.

В цьому році успішно завершили та отримали дипломи 47 студентів, що представляють Азербайджан, Білорусь, Китай, Росію, Узбекистан, Бангладеш.

 

 

  

Іноземні студенти-випускники, в свою чергу, висловили слова вдячності викладачам та керівництву університету.

На завершення заходу випускники сфотографувалися усі разом на згадку про чудові роки навчання у Київському національному університеті технологій та дизайну.

05.07.2017