КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Талановитий випускник Київського національного університету технологій та дизайну, Олексій Кондаков: «Якщо те, що я роблю, відіграє певну роль в історії мистецтва, тоді я буду дуже щасливий»

Чи могли б Ви уявити знаменитих персонажів епохи Відродження, знятих з полотна і перенесених в сучасний урбаністичний пейзаж? В колекції робіт українського дизайнера і художника, випускника Київського національного університету технологій та дизайну, Олексія Кондакова під назвою «Повсякденне життя богів» Ви можете зустріти Мадонну з немовлям з «Пісні Ангелів» Вільяма-Адольфа Бугро, що йде по порожньому метро; чоловіків з роботи Ганса Гольбейна «Посланці», що сидять в барі; цілується пара з картини «Поцілунок» художника Франческо Гаєса, яка зімкнулася в обіймах в тамбурі поїзда.

За цим посиланням можете переглянути відео з роботами Олексія Кондакова: https://www.mk.mk.ua/rubric/culture/2017/07/17/47430/.

 

Олексій Кондаков народився в 1984 році на сході України в місті Донецьку. Його батько був шахтарем, а мати - інженером. Старша сестра Кондакова вступила до Донецького художнього училища. У слід за сестрою Олексій теж зацікавився графікою і мистецтвом, і врешті, він пішов вчитися в раніше згаданий навчальний заклад.

У коледжі він п'ять років займався мистецтвом і графічним дизайном, захоплювався знаками, шрифтами і плакатами. У 2011 році він закінчив Київський національний університет технологій та дизайну і отримав ступінь магістра в галузі дизайну.

Кондаков брав участь в дизайнерських виставках в Україні, Італії, Ірландії і Мексиці. Сьогодні він є арт-директором кіберспортивного клубу Natus Vincere.

Олексій Кондаков не збирається зупинятись у створені таких неординарних робіт, а також має на меті створити серію наклейок для дорожніх знаків в місті, які будуть пов’язані з темою середньовічної книжкової графіки.

Бажаємо Олексію творчого натхнення та реалізації себе як художника.

Детальніше: https://www.mk.mk.ua/rubric/culture/2017/07/17/47430/

31.07.2017