КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Збори трудового колективу Київського національного університету технологій та дизайну

Вже традицією стало проведення зборів трудового колективу нашого університету перед початком нового навчального року.


Урочисте засідання розпочав з привітальної промови голова профкому – Арабулі Арсеній Торелевич, який побажав наснаги та цілеспрямованості колективу нашого університету. Хвилиною мовчання було вшановано пам’ять колег, які померли в минулому році.

 

До уваги трудового колективу було запропоновано переглянути фільм про діяльність та досягнення Київського національного університету технологій та дизайну в 2016-2017 навчальному році. У фільмі було відображено усі здобутки та перемоги колективу Київського національного університету технологій та дизайну за минулий навчальний рік. Після перегляду відео свою роботу розпочала Президія зборів.


Ректор університету Грищенко Іван Михайлович відзвітував про діяльність університету у 2016-2017 навчальному році. Він відзначив головні події та здобутки університету, а також сформулював основні цілі та завдання на 2017-2018 навчальний рік, в яких підкреслив потребу розробки нової парадигми управління. А також, відмітив важливість освіченої молоді в сучасному суспільстві.


Іван Михайлович підкреслив професійність та згуртованість трудового колективу в реалізації стратегії розвитку університету, яка затверджена Вченою Радою. Зазначив, що університет розвивається у правильному напрямку, співпрацюючи з секторами: бізнес та держава.


Ефективна діяльність університету – результат кропіткої та наполегливої праці кожного співробітника Київського національного університету технологій та дизайну. Іван Михайлович Грищенко побажав нових досягнень та успіхів у новому навчальному році.

30.08.2017