КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Конференція студентського самоврядування КНУТД

У Київському національному університеті технологій та дизайну відбулася Конференція студентського самоврядування університету. На конференції були присутні делегати від усіх академічних груп університету – 134 особи. Відкрила конференцію з вітальним словом та побажаннями плідної праці Голова Студентського парламенту – Кураксіна Валерія. На Конференції було обговорено роботу самоврядування та подальші проекти та події, до яких варто долучитися.

Конференція розглянула питання організації прямих таємних виборів студентського парламенту університету – було обрано нову студентську Центральну виборчу комісію, яка надалі керуватиметься Положенням про студентське самоврядування університету та керуватиме виборчим процесом. Порядок денний конференції був виконаний повністю.

 

До складу студентської Центральної виборчої комісії  Київського національного університету технологій та дизайну увійшли 7 членів:

1. Дерикіт Сергій;

2. Субот Вікторія;

3.Стець Богдана;

4.Радкевич Анастасія,

5.Савченко Ірина;

6.Смолецька Богдана;

7.Кутова Сніжана. 

 

Дякуємо всім учасникам конференції студентського самоврядування за активну участь та плідну співпрацю, та чекаємо першого засідання студентської Центральної виборчої комісії!

21.09.2017