КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Завершила роботу Всеукраїнська конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Наука та освіта в умовах трансформації суспільства»

За ініціативи Ради наукового товариства студентів та аспірантів Київського національного університету технологій та дизайну 21 вересня 2017 році відбулася Всеукраїнська конференція «Наука та освіта в умовах трансформації суспільства».

З вітальним словом перед присутніми виступив проректор проф. Каплун В.В., який розповів про підтримку наукових проектів молодих вчених та побажав наснаги і нових відкриттів.

До роботи конференції, метою якої є підвищення наукової активності студентів, взаємозбагачення наукового досвіду та розвиток творчих контактів, долучились представники понад 20 вищих навчальних закладів різних регіонів України.

Зокрема, на пленарному засіданні своїми здобутками поділились голова Ради молодих вчених Державного вищого навчального закладу «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» Єлісєєва М. та студентка Дніпровського національного університету ім. О. Гончара Безверха І.

На конференції обговорювались питання «освіти майбутнього», діяльності наукових товариств на базі університетів України, фінансування наукових досліджень молодих вчених та багато іншого. Також в рамках заходу відбулось обговорення проблем залучення молодих вчених до наукової діяльності.

Висловлюємо щиру подяку всім доповідачам і учасникам конференції та сподіваємось на подальшу співпрацю!

21.09.2017