КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Майстер-клас від Херш Чадха

Незабутніми та пізнавальними стають зустрічі великого друга Київського національного університету технологій та дизайну - відомого фотографа, видатного педагога-практика, Почесного Доктора КНУТД, професора Херш Чадха.

Для педагогів кафедри дизайну це - хвилююча зустріч. За останні роки склалися теплі стосунки за межами протокольних церемоній. Цього разу після офіційних заходів Херш Чадха виділив час для неформального спілкування зі студентами і викладачами, проводячи майстер-класи та кастинги. Професор захоплююче розповідав про свою давню мрію, до якої йшов багато років, про досвід, який він придбав у процесі здійснення її, та про віру в досягнення поставленої мети.

 

Важко передати атмосферу залу, завороженого розповіддю, демонстрацією фотографій і кадрів фільму, що привіз для нас Херш Чадха. Фотографії поєднали фантастичний симбіоз людини і космосу, людини і природи, красу і загадку природи різних країн і народів. Слухаючи унікальну людину, студенти відчували його багатогранність, невтомність у постійному пошуку нових ідей та образів для майбутніх проектів. Навіть на майстер-класі у Професора народилася нова ідея. Він доручив студентам і викладачам кафедри дизайну розробити і запропонувати ескізи з оформлення його нової фотокниги.

 

 

Приїзд Херш Чадха - завжди свято. Всі педагоги кафедри знають, що це не тільки цікаві бесіди і безцінний досвід, а також можливість для наших студентів проявити себе в якості креативного фотографа або фотомоделі. Приємним бонусом для яких може стати поїздка в місто Дубай. На цей раз пощастило студентці кафедри дизайну Наталії Ковганич і студентці кафедри рисунку та живопису Христині Кожома, котрі відправляться до Об'єднаних Арабських Еміратів як фотомоделі. А знімати цікаві сюжети на Мальті поїде студентка магістратури Олена Грицишин.

Ми вітаємо наших студенток з вдачею і чекаємо від них цікавих розповідей і художніх фотознімків!

 

 

Дякуємо нашому Почесному Доктору КНУТД, професору Херш Чадха за вдалу можливість, надану нашим студентам проявити себе і здійснити свої професійні мрії.

 

02.10.2017