КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Відбулось нагородження студентів-учасників Еко-квесту 2017

28 вересня 2017 року у залі засідань Вченої Ради відбулось нагородження студентів, що брали участь у Еко-квесті КНУТД.

Еко-клуб КНУТД разом з студентським самоврядуванням вже третій рік поспіль організовує це свято для студентів першого року навчання. Метою заходу є привернути увагу співробітників та студентів до питань екології, ознайомити студентів першого курсу з територією університету, розміщенням підрозділів, кафедр та деканатів, закликати молодь до здорового способу життя, а також виявити та згуртувати активних першокурсників.

Цього року у традиційному Еко-квесті випробувати свої сили наважились 50 сміливих, енергійних, потужних, вмотивованих першокурсників в складі 8 команд.

Попереду учасників чекало 10 локацій, які давали змогу проявити свою екологічну свідомість, знання території університету, складу ректорату та деканатів, навички командної роботи, спортивні та творчі здібності.

Проходження маршруту та правильність виконання завдань контролювали волонтери. За організацію та проведення заходу волонтерам подякував проректор з науково-педагогічної та виховної діяльності Сергій Іванович Вітковський, вручивши найактивнішим подяки.

До вручення грамот командам переможцям долучився куратор Еко-клубу, завідувач кафедри ТБТМП Ігор Васильович Пансюк.

У цьому році перемогу виборола команда «Рожеві поні», яка складалась з студентів факультету Хімічних та біофармацевтичних технологій. Радість перемоги зі студентами розділила декан факультету Ольга Петрівна Баула.

Вітаємо учасників з вдалим проходженням змагання та бажаємо усім зберігати активність, енергійність та наполегливість впродовж усього навчального року та пам’ятати про важливість екологічних аспекти нашого щоденного життя.

Еко-клуб виражає подяку керівництву університету за постійну підтримку в усіх заходах екологічно-просвітницького напряму.

03.10.2017