КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

У Київському національному університеті технологій та дизайну відбулася нарада з відповідальними за виконання заходів із енергозбереження та підвищення енергоефективності

09.11.2017 р. у Київському національному університеті технологій та дизайну відбулася чергова нарада з відповідальними за виконання заходів із енергозбереження та підвищення енергоефективності в усіх структурних підрозділах університету, а також готовності університету до роботи у зимовий період 2017/2018 навчального року.

У роботі наради брали участь керівництво та провідні фахівці університету, а саме:

  • проректор з науково-педагогічної та виховної діяльності С.І. Вітковський;
  • директор центру управління енергоефективністю А.М. Козленко;
  • головний механік М.В. Курінець;
  • головний енергетик В.М. Бобровник;
  • інженер-інспектор із пожежної безпеки Є.В. Цолан.

Відкрив нараду проректор з науково-педагогічної та виховної діяльності (НПВД) С.І. Вітковський, який доповів про готовність університету до роботи у зимовий період 2017/2018 навчального року та запросив до слова директора центру управління енергоефективністю А.М. Козленка, який доповів присутнім про гостроту проблеми енергозбереження у ВНЗ України, пов’язану з недостатнім фінансуванням та низькою енергоефективністю їхніх будівель і систем енергозабезпечення, а також представив результати інспектування приміщень університету на предмет ущільнення їх огороджувальних конструкцій.

Інженер-інспектор із пожежної безпеки Є.В. Цолан доповів про останні статистичні дані з випадків виникнення пожеж та їх наслідків на теренах України за останній рік. Ознайомивши з останніми змінами в законодавстві, закликав до ще більш ретельного та відповідального дотримання правил пожежної безпеки в університеті.

Завершив нараду проректор з НПВД С.І. Вітковський підведенням підсумків результатів роботи інженерних служб університету з енергозбереження. Закликав усіх відповідальних осіб до виконання своїх обов’язків, вивченням  та виконанням наказів, розпоряджень керівництва, рішень Вченої ради та ректоратів щодо ощадливого використання енергетичних ресурсів і води.

10.11.2017