КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Науково-практична конференція «Технології забезпечення життєдіяльності людини»

З ініціативи Української технологічної академії 16 листопада 2017 року у стінах Київського національного університету технологій та дизайну відбулась науково-практична конференція «Технології забезпечення життєдіяльності людини», присвячена 25-річчю від дня заснування академії.

Мета конференції - обмін науковою інформацією та визначення перспективних напрямів фундаментальних та прикладних досліджень у галузі технологій забезпечення життєдіяльності людини.

Відкрив конференція і звернувся з вітальним словом до гостей президент Української технологічної академії Ігор Половніков. Ректор Київського національного університету технологій та дизайну Іван Грищенко привітав Українську технологічну академію з ювілеєм та вручив пам’ятний подарунок президенту УТА.

 

За вагомий внесок у розвиток технологічної бази економіки держави науковцям - академікам Української технологічної академії  були вручені високі державні нагороди - Грамоти Верховної Ради України.

 

Далі були цікаві доповіді та дискусії. Серед учасників  конференції - почесні гості з Грузії, Словаччини, Польщі, а також провідні українські вчені.

 

17.11.2017