КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

День відкритих дверей

Осіннього суботнього ранку на теренах Київського національного університету технологій та дизайну зафіксовано величезну кількість зацікавлених старшокласників та їх батьків, які завітали до нас з різних куточків України. До Дня відкритих дверей університетська спільнота готувалася з великим натхненням та бажанням якомога ширше представити наш заклад для майбутніх студентів.

У 104 аудиторії висотного корпусу було проведено основну частину Дня відкритих дверей. Кожен з присутніх міг без перешкод поспілкуватись з проректорами, деканами факультетів, завідувачами кафедр та отримати відповіді на всі питання щодо вступу-2018, особливостей тієї чи іншої спеціальності, а також дізнатись про майбутні перспективи після закінчення КНУТД. Учням та їх батькам розповіли про структуру університету, провели екскурсію та надали повну інформацію з усіх поставлених питань.

Гастрономічним та неординарним способом було представлено освітню програму «Підприємництво в готельно-ресторанному бізнесі» факультету підприємництва та права. З метою більшої зацікавленості та детальнішого розуміння сутності майбутньої професії, абітурієнтам було запропоновано стати відвідувачами «Фестивалю сала», де кожен міг не тільки скуштувати різноманітні види даного українського делікатесу, але й ознайомитись з особливостями подачі та сервірування сала.

Ми вдячні нашим абітурієнтам і їх батькам за візит та зацікавленість у вступі до Київського національного університету технологій та дизайну. Сподіваємось, що вже восени 2018 року вони всі знову прийдуть до нас у ролі студентів.

Хто не встиг завітати на цих вихідних, не засмучуйтесь. Адже наступний День відкритих дверей буде проведено 16 грудня об 11:00. Більш детально інформація на офіційному сайті: https://knutd.edu.ua/

21.11.2017