КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Спеціальне об’єктове тренування з факультетом дизайну

У Київському національному університеті технологій та дизайну відбулося спеціальне об’єктове тренування з цивільного захисту.

Керівний і командно-начальницький склад факультетів долучились до даного тренування. Керівники формувань цивільного захисту факультету дизайну детально розповідали присутнім про радіаційне та хімічне забруднення, демонстрували як правильно надати першу медичну допомогу при травмуванні кінцівок.

  

Виконуючий обов’язки голови Товариства Червоного Хреста Печерського району – Павлішин І.В. поінформував присутніх про особливості надання першої невідкладної допомоги.

 

З доповіддю на тему: «Керівні документи з питання евакуації» перед слухачами виступив начальник штабу цивільного захисту університету Ушаков В.П.. Про заходи евакуації більш детально розповів голова первинної профспілкової організації нашого університету Арабулі А.Т.

Начальник штабу цивільного захисту університету Ушаков В.П.

Голова первинної профспілкової організації нашого університету Арабулі А.Т..

Майстер виробничого навчання НМЦ ЦЗ та БЖД м. Києва Водолазський Ю.В. доповідав про керівні документи з цивільного захисту України. Підсумки проведеного засідання підвів керівник тренування – проректор Чабан В.В..

Майстер виробничого навчання НМЦ ЦЗ та БЖД м. Києва Водолазський Ю.В.

Керівник тренування – проректор з науково-педагогічної та міжнародної діяльності Чабан В.В.

Організовано пройшли практичні заняття із засобами пожежогасіння та ланками зв’язку.

  

У цілому навчальні цілі штабного тренування з цивільного захисту були успішно досягнуті.

Загальна оцінка СОТ – готові до виконання завдань.

23.11.2017