КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Веселий початок зими у КНУТД

За ініціативи та організації студентського самоврядування 28.11.2017 в Київському національному університеті технологій та дизайну пройшов фінал зимового кубку Ректора КНУТД з КВК 2017. У фіналі зустрілись команди: збірна факультетів «Антихайп», збірна факультетів «Кайфун», ХБТ «Скидаємось по 20», збірна факультетів «Нормально», ФЕБ «Трохи більше, ніж друзі».

Відео-тизер:

А оцінювало виступ вельмишановне журі, до складу якого ввійшли: Барабошко Олександр - популярний київський блогер; Білера Олександр – керівник театральної студії КНУТД та художній керівник європейського культурного центру «Краків»; Віталій Шаповалов – незалежний експерт, ведучий; Андрієнко Олексій – капітан команди “Дедлайн” – переможця минулого сезону КВК; Роман Кожушко – голова первинної профспілкової організації студентів КНУТД.

Право на перемогу команди виборювали у таких конкурсах: візитівка, СТЕМ, а команди з найвищими балами змагались за призові місця у музичному батлі. Учасники кожної з команд доклали максимум зусиль та показали все, на що здатні. Підтримували та вітали учасників КВК 2017 солістки народного вокального ансамблю Смайл.

 

Музичний батл вийшов дуже цікавим і повен несподіванок, три команди йшли нога в ногу, тому вирішальними стали питання від журі. Перемогу здобула команда збірна факультетів «Нормально» з результатом 7,6 балів і найсмішнішими відповідями у батлі. Друге місце виборола команда збірна факультетів «Кайфун» - 8,0 балів. Третє місце отримала команда факультету економіки та бізнесу «Трохи більше, ніж друзі» - 7,4 балів. Четверте місце виборола команда збірна факультетів «Антихайп» - 5,8 балів. Студенти факультету хімічних та біофармацевтичних технологій - команда «Скидаємось по 20» здобула п’яте місце з результатом 4,8 балів.

Дякуємо всім, хто прийшов підтримати команди, і вітаємо команду, яка в цьому році отримала такий бажаний зимовий Кубок Ректора!

 

Якщо по поважній причині Ви пропустили КВК – не біда:

01.12.2017