КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Студенти університету на міжнародному конкурсі молодих дизайнерів виробів з хутра. Знову перемога!

Фіналістами IV міжнародного конкурсу молодих дизайнерів виробів з хутра «REMIX-EURASIA 2017», який відбувся 22 листопада 2017 р. в Білорусі у м. Мінську, стали студенти факультету дизайну - Губаль Наталія, Брігида Юлія, Муравицька Мар'яна. Можливість взяти участь в міжнародному конкурсі такого рівня студенти університету отримали завдяки підтримці Української асоціації хутровиків. Висловлюємо щиру подяку президентові Української асоціації хутровиків Зваричу Ігорю Теодоровичу, виконавчому директорові Аллі Гослінг, лідерові руху FUR FUTURES UKRAINE, випускниці нашого університету Діані Агаян за підтримку молодих талантів!

Почесне третє місце зайняла робота магістра кафедри ергономіки і проектування одягу Губаль Наталії – пальто з тканини з об'ємними рукавами, прикрашене вишивкою гладдю в сірих тонах і аплікацією з різнокольорового хутра лисиці, кролика рекс в стилі Петриківського розпису, з коміром з колорованого хутра песця. Творчим джерелом для моделі став Петриківський розпис, в основі барвистих узорів якого відчувається безмежна любов її творців до України.

  

Конкурсна робота Губаль Наталії (ІІІ місце)

Конкурсна робота студентки кафедри художнього моделювання костюма Муравицької Мар'яни виготовлена за підтримки Української асоціації хутровиків і за сприяння дизайн-студії Ірини Пархоменко – українського дизайнера, викладача нашого університету. Творчим натхненням колекції стали нічні метелики. В основу роботи покладені принципи біоніки - трансформація силуету і структури біооб'єкту у форму костюма. У виробі, виконаному в техніці мозаїки, використано хутро бобра і норки після щипки, стрижки і фарбування. Для виразності образу використано пір’я страуса.

  

Конкурсна робота Муравицької Мар'яни 

Студентка кафедри художнього моделювання костюма Брігида Юлія розробила колекцію чоловічих виробів в стилі ар-деко, виконаних з різних матеріалів з обробкою з натурального хутра бобра і норки після фарбування.

 

Конкурсна робота Брігиди Юлії

Конкурс REMIX заснований у 2003 році Міжнародною федерацією хутровиків  (International Fur Federation) для підтримки талановитих дизайнерів. Він дає можливість креативній молоді продемонструвати свої інноваційні дизайнерські задуми міжнародній публіці і отримати світове визнання завдяки широкому освітленню заходу у ЗМІ. В Євразійському регіоні конкурс «REMIX-EURASIA» проводиться четвертий раз і об'єднує молодих дизайнерів з Туреччини, Білорусі, України, Казахстану, Росії.

Фінал міжнародного конкурсу «REMIX-EURASIA 2017» в м. Мінську

За лаштунками конкурсу

05.12.2017