КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Благодійному проекту «Від серця до серця» 15 років

Благодійну акцію «Від серця до серця» кафедри матеріалознавства та експертизи текстильних матеріалів факультету індустрії моди можна сміливо назвати традиційною, адже вона проводиться 15 років поспіль. Незмінним керівником цього проекту є д.т.н., проф. Супрун Н.П., яка спрямувала професійні знання студентів та молодих вчених нашого університету на розробку предметів одягу для людей з обмеженими можливостями, а особливо для дітей-інвалідів.

Ось і цього року, з метою забезпечення благодійного свята у дитячому садочку № 591 для дітей з проблемами опорно-рухового апарату, яке відбулось 1 грудня 2017 р., молодими вченими кафедри матеріалознавства та експертизи текстильних матеріалів було розроблено та виготовлено сценічні головні убори. Осторонь не залишилось і студентське самоврядування факультету індустрії моди, які спроектували та виготовили сценічний костюм «Вітамінка».

 

  

Учасники проекту сподіваються, що кількість бажаючих зробити світ зручнішим для людей з обмеженими можливостями,  з кожним роком збільшуватиметься, а девіз проекту: «Якщо ти не можеш допомогти всім, хто цього потребує, допоможи тим, кому  можеш» буде девізом кожного студента-вихованця нашого університету.

05.12.2017