КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

КНУТД вдень і вночі

Студентське самоврядування Київського національного університету технологій та дизайну завжди дослухається до бажань студентів, тому вже в котре в приміщенні столової провели  запальну дискотеку – в цей раз у стилі 90х.

Поринути у лихі 90ті та відчути справжній драйв минулих років - студентське самоврядування університету як завжди вражає! Кількість студентів, які відвідали дискотеку - близько 180 осіб!

Музика 90х - Рукі Вверх, Ласковий май, Наталі, група Краскі, Depeche Mode покорила всіх, танцювали до упаду!

Для студентів було зроблено дві фотозони. Перша - повернення в минуле - у домашній затишок тих років - диван, килим на стіні та різні атрибути тих років... Друга - ручний розпис банер, як модно було в минулому – розпис стін графіті.

Також особливістю заходу був дрес код: треба було завчасно продумати свій образ, заїхати на секонд-хенд або звернутися за допомогою до батьків. Організатори провели конкурс на найкращий костюм серед дівчат та хлопців - переможці отримали сертифікати до ігрових зон ТРЦ Dream Town та солодкі призи.

Під час вечірки кожен студент міг поласувити домашнім салатом олів'є, смаженою картоплею, канапками та напоями.

Аби поринути в ту атмосферу танцю та веселощів пропонуємо переглянути відео:

Дякуємо адміністрації університету та студентському самоврядуванню за можливість проводити цікаво та весело час в рідному університеті!

05.12.2017