КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Міжкафедральний науковий семінар ФМКТ з розгляду та обговорення дисертаційної роботи Куриляк В.В.

20 грудня 2017 року о 12 год. в ауд. 1-0413, 1 корпус, 4-й поверх відбудеться міжкафедральний науковий семінар факультету Мехатроніки і комп’ютерних технологій з розгляду та обговорення дисертаційної роботи КУРИЛЯК ВАЛЕНТИНИ ВАСИЛІВНИ на тему «Підвищення достовірності оцінювання рівня якості металевих матеріалів в умовах високошвидкісних навантажень», представленої на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.01.02 – стандартизація, сертифікація та метрологічне забезпечення.

Науковий керівник:

Хімічева Ганна Іванівна, доктор технічних наук, професор, професор кафедри комп’ютерно-інтегрованих технологій та вимірювальної техніки Київського національного університету технологій та дизайну МОН України.

Роботу виконано в Київському національному університеті технологій та дизайну МОН України.

Рецензенти:

Зубрецька Наталія Анатоліївна, доктор технічних наук, професор, професор кафедри комп’ютерно-інтегрованих технологій та вимірювальної техніки Київського національного університету технологій та дизайну МОН України.

Федін Сергій Сергійович, доктор технічних наук, професор, професор кафедри комп’ютерно-інтегрованих технологій та вимірювальної техніки Київського національного університету технологій та дизайну МОН України.

08.12.2017