КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Результати ІІ Всеукраїнської наукової інтернет-конференції «Освітньо-інноваційна інтерактивна платформа «Підприємницькі ініціативи»

З метою популяризації наукових досягнень освітньо–інноваційної інтерактивної платформи, на базі кафедри підприємництва та бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну було проведено ІІ Всеукраїнську наукову інтернет-конференцію «Підприємницькі ініціативи». З привітальним словом виступив декан факультету підприємництва та права Ганущак-Єфіменко Л.М. та завідувач кафедри підприємництва та бізнесу Щербак В.Г.

 

Відкриття конференції деканом факультету підприємництва та права

За тематичними напрямами роботи конференції було представлено доповіді на актуальні теми в сфері стратегічного, маркетингового, інноваційного та міжнародного підприємництва. В обговоренні брали участь молоді вчені КНУТД та представники університетів-партнерів (ХНЕУ ім.С.Кузнеця, ДВНЗ «Ужгородський національний університет», Харківський національний технічний університет ім. П. Василенка, Одеський національний університет ім. І.І. Мечникова, Львівський державний університет фізичної культури ім. Івана Боберського, НУ «Києво-Могилянська академія» та інші).

 

Виступи молодих вчених та обговорення результатів дослідження

Кращі доповіді були відзначені дипломами та пам’ятними подарунками. 

Дипломами за І місце нагороджені Касіч Іна та Брусніцина Дар’я;

Дипломами за ІІ місце нагороджені Ковальова Катерина та Амєров Дмитро;

Дипломами за ІІІ місце нагороджені Білоус Вікторія та Кошарна Вікторія

  

  

Нагородження переможців

11.12.2017