КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Міжкафедральний науковий семінар для попередньої експертизи дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук Ніконової А.В.

19 грудня 2017 р. о 13.00

в ауд. 1-203 (кафедра БШХ) відбудеться міжкафедральний науковий семінар для попередньої експертизи дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.18 – Технологія взуття, шкіряних виробів і хутра аспіранта кафедри біотехнології, шкіри та хутра

Ніконової Анни Віталіївни 

на тему «РОЗРОБКА РЕСУРСООЩАДНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОБНИЦТВА ОДЯГОВИХ ШКІР»

Науковий керівник:     

Андреєва Ольга Адіславівна, доктор технічних наук, професор кафедри біотехнології, шкіри та хутра Київського національного університету технологій та дизайну.

Рецензенти:

Мокроусова Олена Романівна, доктор технічних наук, професор, завідувач кафедри біотехнології, шкіри та хутра Київського національного університету технологій та дизайну;

Касьян Едуард Євгенович, доктор технічних наук, професор кафедри біотехнології, шкіри та хутра Київського національного університету технологій та дизайну.

 

 

Голова міжкафедрального наукового семінару, доктор технічних наук професор, завідувач кафедри техногенної безпеки та тепломасообмінних процесів КНУТД Панасюк І. В.

Секретар міжкафедрального наукового семінару, кандидат технічних наук доцент кафедри конструювання і технології виробів зі шкіри КНУТД Бабич А. І.

 

12.12.2017