КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

УЧАСТЬ ЕКО-КЛУБУ КНУТД У ІІІ МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ «LET’S DO IT!, КРАЇН СХІДНОГО ПАРТНЕРСТВА»

1-го грудня 2017 року куратори та активісти Еко-клубу, студентське самоврядування КНУТД взяли участь у III Міжнародній конференції «Lets Do It!, країн Східного Партнерства, яка відбулась за підтримки Міністерства молоді та спорту України, управління молоді та спорту департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської МДА, Київського молодіжного центру та Програми Волонтерів ООН. До конференції приєднались понад 200 громадських та екологічних активістів з України, Грузії, Азербайджану, Узбекистану, Молдови, Монголії, Таджикистану, Киргизстану, Казахстану, Вірменії, Білорусі та гості з Естонії, Польщі, а також експерти-екологи, лідери учнівських і студентських самоврядувань, представники некомерційних організацій.

Метою проведення заходу є пошук оптимальних рішень щодо створення дієвого механізму взаємодії органів державної влади та громадськості у реалізації суспільно значущих проектів.

Захід став платформою для налагодження взаємодії з питань сприяння розвитку соціальної активності у молодіжному середовищі, розвитку волонтерського руху та обміну досвідом щодо кращих практик залучення молоді до вирішення соціальних питань, зокрема, екологічних.

Більше інформації на сторінці Еко-клубу: www.facebook.com/ecoknutd/

13.12.2017