КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Розширення дружніх стосунків кафедри підприємництва та бізнесу КНУТД з освітніми закладами м. Буча

Викладачами кафедри підприємництва та бізнесу були організовані зустрічі з учнями 10-11 класів Бучанської Української гімназії, Бучанських загальноосвітніх шкіл №3 та №4.

 

Під час спілкування гімназисти Бучанської Української гімназії ознайомились з освітніми програмами кафедри підприємництва та бізнесу факультету підприємництва та права, особливостями та умовами навчання в університеті.

Викликали жвавий інтерес питання, пов’язані з процедурою проходження вступної кампанії, перспективи працевлаштування майбутніх фахівців, рівень практичної підготовки та якості освіти випускників КНУТД.

 

Учні гімназії активно обговорювали з представниками кафедри питання отримання сучасної фахової підготовки за програмами подвійного диплому та можливості стажування в провідних компаніях.

 

Презентація кафедри для учнів 10-х та 11-х класів Бучанської загальноосвітньої школи 1-3 ступенів №4 була сприйнята дуже позитивно. Школярів особливо зацікавили можливості вступу на бюджетну форму навчання, наявність широкого кола освітніх програм, які дозволять отримати надсучасні професії, конкурентні на ринку праці.

 

Виступ викладачів кафедри перед старшокласниками Бучанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3 відбувся в атмосфері відкритого діалогу. Майбутні абітурієнти обговорювали з представниками кафедри ПБ умови підготовки та подання документів до вступу в університет, цікавилися особливостями підготовки фахівців за різними освітніми програмами.

 

За результатами зустрічі обидві сторони висловили бажання щодо подальшої активної співпраці, а учні гімназії та шкіл висловили надію на те, що для когось із них стіни університету стануть Альма-Матер.

18.12.2017