КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

27 грудня на засіданні Спеціалізованої вченої ради Д 26.102.03 відбудеться прилюдний захист кандидатської дисертації Пруднікової Наталії Дмитрівни

27 грудня в  середу о 10 годині на засіданні Спеціалізованої вченої ради Д 26.102.03 відбудеться прилюдний захист дисертації ПРУДНІКОВОЇ Наталії Дмитрівни на тему: «Розробка масажних устілок та взуття  з використанням кісточок плодових рослин» на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук за спеціальністю 05.18.18 – Технологія взуття, шкіряних виробів і хутра.

Науковий керівник: доцент Первая Наталія Володимирівна, доцент кафедри технології та конструювання виробів із шкіри, офіційні опоненти: доктор технічних наук, професор Ліщук В.  І., генеральний директор АТ «Чинбар»; кандидат технічних наук, доцент Лобанова Галина Євгенівна, Хмельницький національний університет, доцент кафедри технології та конструювання виробів із шкіри.

Захист відбудеться в конференц-залі на 1-му поверсі  1-го корпусу.  Запрошуються всі бажаючі. З дисертацією можна ознайомитись в бібліотеці КНУТД.

27.12.2017