КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

СВЯТКУВАННЯ НОВОГО РОКУ НА ФАКУЛЬТЕТІ ІНДУСТРІЇ МОДИ

У Київському національному університеті технологій та дизайну 21 грудня 2017 року відбулось святкування Нового року колективом факультету індустрії моди. Почесними гостями цього свята були Іван Михайлович Грищенко, ректор нашого університету, проректори Світлана Степанівна Гаркавенко, Віталій Васильович Чабан, радник ректора Дмитро Богданович Головко, президент Української технологічної Академії Половніков Ігор Іванович та президент Асоціації «Українське об’єднання підприємств шкіряної галузі» Бородиня Олександр Григорович. На новорічному заході з вітальним словом виступили ректор КНУТД Грищенко І.М. та декан факультету ІМ Зубкова Л.І. 

 

Гарний настрій та святкова атмосфера була відчутна у новорічних костюмах, у музичних привітаннях викладачів, професора університету Михайла Твердого, у новорічних піснях та розвагах.

 

  

Студентське самоврядування також приєдналось до привітань і подарувало новорічне театралізоване дійство гостям свята. Герої постанови вразили своєю талановитістю, креативністю та яскравими образами. Позитивний заряд енергії, який отримали присутні в години святкування, ще довгий час зігріватиме нас холодними зимовими вечорами.

 

27.12.2017