КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Перші абітурієнти в 2018 році

Минулої суботи в Київському національному університеті технологій та дизайну було проведено традиційний День відкритих дверей.

 

В актовій залі 1-го корпусу було проведено основну частину Дня відкритих дверей. Старшокласники зі своїми батьками могли без жодних перешкод поспілкуватись з проректорами, деканами факультетів, завідувачами кафедр та представниками студентства. Найактуальніші питання були щодо вступу-2018, особливостей тієї чи іншої спеціальності, а також про майбутні перспективи після закінчення Київського національного університету технологій та дизайну. Учням та їх батькам було представлено структуру університету, проведено екскурсію та надано повну інформацію з усіх поставлених питань.

 

 

Ми вдячні нашим абітурієнтам і їх батькам за візит та зацікавленість у вступі до Київського національного університету технологій та дизайну. Сподіваємось, що вже восени 2018 року вони всі знову прийдуть до нас, але в якості студентів.

Хто не встиг завітати на цих вихідних, не засмучуйтесь. Адже наступний День відкритих дверей буде проведено 17 лютого об 11:00. Більш детальніша інформація на офіційному сайті: https://knutd.edu.ua/

23.01.2018