КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Урочиста церемонія вручення дипломів!

У цей чудовий зимовий день, в актовій залі Київського національного університету технологій та дизайну відбулася важлива для кожного випускника подія – церемонія вручення дипломів.

На заході були присутні: ректор Київського національного університету технологій та дизайну, доктор економічних наук, професор, академік Національної академії педагогічних наук України, лауреат Державної премії у галузі науки і техніки – Грищенко Іван Михайлович; проректор з науково-педагогічної та міжнародної діяльності, професор, доктор технічних наук – Чабан Віталій Васильович, а також декани факультетів і їх заступники.

У цьому році 178 випускників одержують дипломи державного зразка з відзнакою.

Нагородження розпочалося зі вступного слова ректора нашого університету Грищенка Івана Михайловича. У своїй промові ректор відзначив, як важливо одержувати вищу освіту та працювати на добробут своєї держави, а також не забувати рідну Альма-матер.

І, нарешті, настала мить, яку так чекали випускники – вручення заповідних дипломів.

Першими були факультет дизайну. Декан Колосніченко Марина Вікторівна побажала усім наснаги та нових звершень і разом з ректором Іваном Михайловичем вручила дипломи найкращим випускникам.

 

 

Далі нагородження продовжила декан факультету індустрії моди Зубкова Людмила Іванівна. Вона також приєдналась до привітань і вручила разом з ректором дипломи з відзнакою.

 

 

Декан факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій Зенкін Микола Анатолійович у своїй промові наголосив, щоб кожен випускник намагався робити все найліпше для нашої держави та суспільства.

 

 

Випускників факультету хімічних та біофармацевтичних технологій привітала заступник декану Тарасенко Ганна Вікторівна.

 

 

Ольшанська Олександра Володимирівна, декан факультету економіки та бізнесу, побажала випускникам досягати нових звершень та не зупинятись на шляху до своїх мрій.

 

 

Декан факультету підприємництва та права Ганущак-Єфіменко Людмила Михайлівна приєдналась до всіх побажань і також вручила своїм випускникам дипломи державного зразка з відзнакою.

 

 

Від імені всіх випускників, які отримали сьогодні дипломи з відзнакою, звернулася Потах Юлія. Вона щиро подякувала керівництву та викладачам університету за всю ту працю, що вони вклали в їх навчання і виховання. І побажала кожному реалізувати себе в житті.

До уваги гостей, випускників та викладачів були представлені музичні вітання солісток народного вокального ансамблю «Smile» та студії народної пісні «Червона калина».

  

Радісні випускники, щасливі батьки та задоволені викладачі такою запам’ятається церемонія вручення дипломів з відзнакою випускникам Київського національного університету технологій та дизайну 2018 року.

 

Успіху любі випускники! Університет завжди буде радий Вас вітати!

21.02.2018