КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Зима – не час сидіти вдома!

Карпати – найбільш екологічно чистий регіон України, куточок дикої, незайманої природи, де побували і ми – студенти Київського національного університету технологій та дизайну.

Подорожі завжди додають у життя нові фарби. А зимовий відпочинок у Карпатах – це яскраві емоції та враження. Тому не дивно, що саме в Карпати, Київський національний університет технологій та дизайну організував відпочинок для студентів університету із залученням активістів Первинної профспілкової організації студентів.

Такі подорожі стають візитівкою нашої університетської профспілки, яка розвиваючись з кожним роком, організовує цікаве дозвілля для студентів. Більше дев'яносто активних студентів Київського національного університету технологій та дизайну відпочили в Карпатах цього року. Студенти проживали в селі Яблуниця, що знаходиться в 12 км від найбільшого гірськолижного курорту України – Буковель. Тому саме в Буковелі з ранку до вечора, щасливі й активні студенти спускалися з гір на лижах, сноубордах, санях і сноутюбах.

Буковель розташований на трьох горах – Довга, Буковель, Чорна Клева, де в цілому налічується близько 68 кілометрів лижних трас. Переважно це траси середньої складності (червоні), хоча є достатня кількість простих (синіх) і складних (чорних) трас. Тому кожен зі студентів – і професіонал, і початківець, який приїхав на відпочинок у цьому році, зміг покататися на лижах і знайшов відповідну для себе трасу. Задоволені студенти ділилися своїми враженнями та фотографіями в соціальних мережах.

 

 

Ми вдячні всім, хто провів цей відпочинок з нами і чекаємо Вас у студентській профспілці з новими ідеями. Будемо завжди раді Вас бачити!

22.02.2018