КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Участь науковців КНУТД у презентації проекту Міністерства екології та природних ресурсів України - «Бібліотека екологічних знань»

01 березня 2018 року в Орхуському інформаційно-просвітницькому центрі відбулася презентація проекту Міністерства екології та природних ресурсів України і Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління - «Бібліотека екологічних знань». Широкому загалу було представлено 7 перших унікальних видань, в яких висвітлені інструменти зеленої економіки.

Зокрема було презентовано навчальний посібник «Екологічні основи управління водними ресурсами», співавторами якого є науковці кафедри техногенної безпеки та тепломасообмінних процесів КНУТД: зав. кафедри проф. Панасюк І.В., с.н.с. Томільцева А.І., с.н.с. Зуб Л.М., доц. Скідан В.В.

Від авторського колективу посібник «Екологічні основи управління водними ресурсами» презентував зав. кафедри ТБТМП проф. Панасюк І.В.

У заході взяли участь представники Міністерства екології та природних ресурсів України, Міністерства освіти та науки України, вищих навчальних закладів, громадських екологічних організацій та засобів масової інформації.

03.03.2018