КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Міжкафедральний науковий семінар з розгляду та обговорення дисертаційної роботи Афтанділянц Маргарити Володимирівни

МІЖКАФЕДРАЛЬНИЙ НАУКОВИЙ СЕМІНАР

для проведення попередньої експертизи дисертацій за спец. 08.00.03 – економіка та управління національним господарством та 08.00.04 – економіка та управління підприємствами

(Спеціалізована вчена рада Д 26.102.05)

 

28 березня 2018 року об 11:00 у конференц-залі КНУТД, 1 корпус, 3-й поверх відбудеться міжкафедральний науковий семінар з розгляду та обговорення дисертаційної роботи:

АФТАНДІЛЯНЦ МАРГАРИТИ ВОЛОДИМИРІВНИ на тему «Кластерна стратегія управління економічним розвитком», представленої на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю 08.00.03 – Економіка та управління національним господарством.

Місце роботи здобувача: асистент кафедри економічної кібернетики та маркетингу КНУТД.

 

Науковий керівник: Ольшанська Олександра Володимирівна, доктор економічних наук, професор, декан факультету економіки та бізнесу КНУТД.

Роботу виконано в Київському національному університеті технологій та дизайну МОН України.

 

Рецензенти:

Ганущак-Єфіменко Людмила Михайлівна, доктор економічних наук, професор, декан факультету підприємництва та права Київського національного університету технологій та дизайну МОН України.

Бреус Світлана Василівна, кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри бізнес-економіки Київського національного університету технологій та дизайну МОН України.

 

Міжкафедральний науковий семінар організовує кафедра економічної кібернетики та маркетингу КНУТД.

Голова міжкафедрального наукового семінару, д.е.н., професор, декан факультету підприємництва та права КНУТД  Ганущак-Єфіменко Л. М.

Секретар міжкафедрального наукового семінару, к.е.н., доцент, доцент кафедри підприємництва та бізнесу КНУТД  Гончаренко І.М.

 

 

Голова семінару

доктор економічних наук, професор

 

Л. М. Ганущак-Єфіменко

 

19.03.2018