КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Участь студентки факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій в ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

14-17 березня 2018 р. на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського відбувся II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Електричні машини та апарати».

Рішенням галузевої конкурсної комісії до участі у підсумковій науково-практичній конференції були запрошені 48 студентів від 22 вищих навчальних закладів України.

До числа запрошених на підсумкову студентську науково-практичну конференцію потрапила і студентка групи БЕЕ-14 факультету мехатроніки та комп’ютерних технологій Київського національного університету технологій та дизайну Масляник Інна Валеріївна.

На підставі відкритого обговорення наукових робіт та наукових доповідей учасників науково-практичної конференції за участь в ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Електричні машини та апарати» Масляник Інна була нагороджена дипломом ІІ ступеня.

 

Щиро вітаємо та бажаємо нових звершень!

21.03.2018