КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Практична підготовка студентів КНУТД на швейному підприємстві Flaxpol у Польщі

Доброю традицією стало проходження виробничої практики студентами Київського національного університету технологій та дизайну на швейній фабриці «Flaxpol» у Польщі (м. Ключборг) з повним їх забезпеченням щодо проживання і харчування в рамках співпраці між університетом і підприємством. В цьому навчальному році достойно представили наш славетний заклад студенти кафедри ЕПО факультету дизайну – Сидорук О.В., Гоцик А.О. та кафедри ТКШВ факультету індустрії моди – Герменюк Р.А., Кошева Д.О.

З 12 лютого по 10 березня 2018 року студенти напружено працювали, виконуючи поставлені керівництвом підприємства завдання. Програма практики була насиченою, цікавою та надзвичайно пізнавальною: оволодіння навичками роботи в САПР «Optitex» для проектування одягу, виконання ескізів і технічних рисунків моделей одягу у графічних програмах, розробка технологічної послідовності виготовлення одягу різного асортименту і призначення, вивчення та аналіз різновидів швейних виробів підприємства, матеріалів та фурнітури для їх виготовлення.

Працелюбність, наполегливість і компетентність наших студентів по достоїнству були оцінені керівництвом підприємства, про що свідчать пропозиції щодо подальшого працевлаштування випускників університету на вказаному підприємстві. Про свої враження від поїздки практиканти доповідатимуть на семінарі для студентів.

Підприємство Flaxpol є виробником робочого і захисного одягу, а також дистриб'ютором засобів індивідуального захисту, що динамічно розвивається. Висловлюємо подяку керівництву підприємства за надану нашим студентам можливість набути нові практичні навички та знання.

23.03.2018