КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Лекція відомої британської дизайнерки Холлі Фултон в КНУТД

Запрошуємо студентів, майбутніх дизайнерів і всіх бажаючих на лекцію відомої британської дизайнерки пані Холлі Фултон (Holly Fulton) «Як стати світовою і успішної зіркою світу моди. Реальна історія успіху»

28 березня в 10.00 в ауд. 1-0408.

Пані Холлі розповість про свій досвід як стати успішним дизайнером, як прогнозувати тренди в моді і чому в Британії fashion індустрія одна з найприбутковіших, перспективних і затребуваних. Лекція Холлі Фултон буде цікава тим, хто мріє стати майбутньою зіркою моди і дизайну і тим, хто хоче дізнатися, які сьогодні існують можливості для тих, хто вирішив обрати в якості професії fashion спеціальність.

Холлі Фултон ще навчаючись в школі знала, що хоче присвятити своє життя моді і мистецтву. Після школи вона поступила в Единбурзьку Школу Мистецтв. Незабаром вона стає переможницею багатьох престижних нагород, таких як Fashion East, Swarovski і їй присвоюють титул молодого дизайнера аксесуарів року на British Fashion Awards. Одна з перших літніх колекцій Холлі з мозаїками із пластику й принтами у вигляді нью-йоркських хмарочосів підкорила не лише журі та організаторів конкурсу Fashion East, а й стилістів з серіалу Sex and the City, які замовили колекцію для зйомок нових серій серіалу. Кольє з пластика, шкіри рептилій і кристалів Swarovski, розроблені Холлі, стали справжнім трендом.

Зараз Холлі Фултон відома дизайнерка, постійний учасник Лондонського Тижня Моди. Також, з недавнього часу Холлі є директором програми Fashion Design в Кембриджської Школі образотворчих і виконавських мистецтв (Cambridge School of Visual and Performing Arts). CSVPA була заснована в 1985 р і спеціалізується на таких предметах як мистецтво і дизайн, музика, драма, мода. Випускники школи CSVPA працюють на такі бренди, як Dior, Armani, Boden, Saatchi & Saatchi і Vans.

Участь безкоштовна, за попереднім записом (тел. +38 093 0574071), кількість місць обмежена.

23.03.2018