КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Молодь КНУТД - рушійна сила для формування правової держави!

У Київському національному університеті технологій та дизайну відбувся Всеукраїнський студентський інтернет-круглий стіл “Актуальні правові проблеми реформування українського громадянського суспільства”.  студентський інтернет-круглий стіл  присвячений актуальним проблемам реформування українського громадянського суспільства. В роботі круглого столу взяли участь 7 Вищих навчальних закладів України.

З вітальним словом від Університету виступив Чабан В.В., д.т.н., професор, проректор Київського університету технологій та дизайну.

Круглий стіл відкрив завідувач кафедри приватного та публічного права Шморгун Олександр Семенович.

Запрошено почесного гостя Пухкала Олександра Григоровича, д.н.д.у.,професора Національної академії при Президентові України.

З кращими доповідями від Київського національного університету технологій та дизайну виступили студенти групи БП-15 Ананченко А.В. з темою «Сучасний стан запобігання торгівлі людьми в Україні в умовах реформування українського громадянського суспільства» та Бородько В.Ю. з темою «Актуальні питання здійснення права спільної сумісної власності в умовах реформування українського громадянського суспільства».

Дякуємо всім учасникам конференції за плідну наукову співпрацю!

30.03.2018