КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Студентка факультету економіки та бізнесу КНУТД – призерка ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності»

23 березня 2018 року у Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся фінальний етап ІІ-го туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності». На конкурс надійшло близько 60 студентських наукових робіт з різних вищих навчальних закладів України. Члени авторитетного журі відібрали 14 студентських робіт, а їхніх авторів запросили до участі у підсумковій науково-практичній конференції.

Галузева конкурсна комісія відзначила високий рівень фахової підготовки студентки нашого університету - Юлії Чумаченко, яка навчається на 1-му курсі магістратури факультету економіки та бізнесу за спеціальністю «Менеджмент». А відтак, студентка Київського національного університету технологій та дизайну отримала диплом ІІ ступеня за наукову роботу «Участь у міжнародних стратегічних альянсах як інструмент підвищення конкурентоспроможності підприємства».

 

Щиро вітаємо з перемогою Юлію, а також її наукового керівника – доктора економічних наук, професора,завідувача кафедри менеджменту Аллу Олександрівну Касич, бажаємо їм творчого натхнення та нових досягнень у науковій роботі.

02.04.2018