КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Студенти Київського національного університету технологій та дизайну на презентації онлайн-практики у ПриватБанку

У рамках профорієнтаційної роботи та налагодження співпраці зі стейкхолдерами відбулась екскурсія студентів та викладачів факультету економіки та бізнесу  Київського національного університету технологій та дизайну до відділення ПриватБанку, що знаходиться на вулиці Предславинська, 19. Метою екскурсії було ознайомлення з можливостями проходження онлайн-практики та майбутнього працевлаштування в одному з відділень ПриватБанку.

Студентів та викладачів гостинно зустріли співробітники ПриватБанку та на початку зустрічі ознайомили зі структурою відділення. Зокрема, із зоною самообслуговування у відділенні, де клієнти самостійно можуть за допомогою терміналів виконати основні банківські операції за своїми картками. Зазвичай, у відділеннях є працівник банку, який допомагає клієнтам здійснювати операцій у зоні самообслуговування.

Також увагу студентів привернула розповідь про 5 основних етапів продажу банківських продуктів та етичні принципи спілкування з клієнтами. Крім того,студентам було запропоновано ознайомитись із загальними обов'язками працівників відділів роботи з фізичними та юридичними особами та каси. Співробітниця банку, яка проводила екскурсію, також поінформувала студентів про порядок та можливості кар'єрного зростання у ПриватБанку.

Зацікавлення студентів викликало відвідування  VIP-відділення ПриватБанку. Дискусія із керівником VIP-відділення дозволила оцінити якість та можливості VIP-обслуговування у ПриватБанку. Під час зустрічі студенти мали змогу обговорити переваги користування лімітованими банківськими картками.

Керівник VIP-відділення детально охарактеризував систему «Консьєрж-сервісу», який дозволяє швидко виконувати банківські запити клієнтів, які використовують такі картки.

Зацікавленість у студентів викликала інформація щодо облігацій внутрішньої державної позики України, які є державними цінними паперами, що розміщуються виключно на внутрішньому ринку.

Керівник VIP-відділення зазначив, що облігації внутрішньої державної позики України підтверджують зобов'язання України щодо відшкодування пред'явникам цих облігацій їхньої номінальної вартості з виплатою доходу відповідно до умов розміщення облігацій.

 

Актуальною для студентів факультету економіки та бізнесу стала презентація онлайн-практики ПриватБанку. Програма практики передбачає, що кожен зареєстрований студент під час навчання має провести 5 навчальних транзакцій для вивчення різноманітних методів проведення операцій та платежів у сфері банківських послуг.  Програма практичних завдань спрямована на покращення засвоєння теоретичної частини. Загалом, за усі виконані завдання студент отримує відповідні бали, які відображаються  у загальноукраїнському рейтингу системи ПриватБанку. Завдяки отриманій інформації студент спеціальності 071 Облік і оподаткування відразу зареєструвався у системі з метою успішного проходження онлайн-практики ПриватБанку.

На завершення виступив керівник Call-центру ПриватБанку та ознайомив присутніх зі структурою відділу Call-центру, загальними вимогами та обов’язками  до працівників і можливостями кар'єрного зростання у ПриватБанку. Всім студентам було вручено сертифікати «Знайомство з професіями ПриватБанку».

У цілому, слід зазначити, що екскурсія до відділення ПриватБанку була надзвичайно актуальною, змістовною та пізнавальною для студентів спеціальностей 071 Облік і оподаткування та 072 Фінанси, банківська справа та страхування. Висловлюємо щиру вдячність керівництву та співробітникам відділення ПриватБанку на Предславинській 19 за небайдужість, соціальну відповідальність та корисну співпрацю.

03.04.2018