КНУТД
Київський національний університет технологій та дизайну

UA EN

Студенти кафедри Комп’ютерно-інтегрованих технологій та вимірювальної техніки – призери Всеукраїнської студентської олімпіади

В Національному університеті біоресурсів і природокористування України вперше був проведений ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціалізації «Якість, стандартизація та сертифікація» для закладів вищої освіти України. Участь в інтелектуальному змаганні взяли 35 студентів з 18 провідних університетів.

  

Олімпіада була проведена у два тури. І тур – виконання теоретичних завдань з використанням платформи Moodle, де номінанти виконували завдання з основних профільних дисциплін – законодавча метрологія; управління якістю; міжнародні і регіональна стандартизація та сертифікація; аудит і сертифікація.

ІІ тур – виконання практичних завдань та виконання конкурсних завдань у 3 номінаціях (Системи управління якістю; Системи управління безпечністю харчових продуктів; Системи енергоменеджменту), спільно з Українською асоціацією досконалості та якості.

 

Студентки групи МгЯС-17 Токар Регіна та Чудінович Ольга представляли наш університет та зайняли ІІІ місце у командному заліку.

Токар Регіна також стала фіналісткою у номінації «Системи управління якістю», нагороджена Дипломом ІІІ ступеня та буде представляти Україну на Міжнародній олімпіаді з менеджменту серед молоді, яка відбудеться у листопаді 2018 року.

   

Нагороди переможцям та призерам вручили Президент Української асоціації якості Іван Калита, Директор органу сертифікації персоналу Української асоціації якості Юрій Кабаков, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Лариса Баль-Прилипко та Голова оргкомітету олімпіади, проректор з навчальної роботи НУБІП Сергій Кваша.

Призер олімпіади Токар Регіна зі своїм науковим керівником – доктором технічних наук, професором Ганною Хімічевою

10.04.2018